halim.blogg.se håller på att fixas!


slumpade bilder!


fint fint!



solstrålarna blev fina ^^.


En bild från förra året, tror jag......



Mina fötter? XD.



......






Ska åka om en timme...Har inte packat klart!


Hej hej!

Ska åka om en timme och har ine packat klart XD. Kommer inte att blogga i en hel vecka! Ska lägga upp några outfits och bilder! Ses och ha det bra!

Skriver imorgon och lägger ut mer tips och bilder imorgon! Ses sötisar!!

Som rubriken lyder måste packa och städa, ska vakna tidigt imorgon! hej hej!

halim.blogg.se håller på att fixas!


dagens outfit!




SKÖNT, LUFTIGT, FINT OCH SOMRIGT!!!

Ta hand om dina tänder!!!!!


Har hört en massa dåligt om folk som inte tar hand om sina tänder, dvs använder inte tandtråd eller munskölj osv. Det blir svart emellan tänderna när man inte använder tandtråd och man kan få njurproblem, för när maten fastnar länge mellan tänderna och sedan till slut faller av så förstör det typ njuren, kommer inte ihåg exakt men det var något sådant, så ta hand om tänderna och för att få vita tänder snabbt använd denivit och en eltandborste och munskölj och tandtråd!!! :D

Jobba, grilla, packa!!!


Hej hej! Det var ett tag sedan jag blogga! Har varit väldigt upptagen med en massa fester! Grillat as mycket och "lekt" väldigt mycket! Idag hade jag typ världens stress, jag jobbade från 11-15.30, det var två kalas och jag stannade aldrig, rörde mig hela tiden, men jag är van och skicklig höhö.... Innan jag slutar jobba kommer min syster att hon ska åka om 5 minuter med bilen och då kan jag itne följa med, så jag springer in i toan i jobbet (hade slutat jobba såklart) och böt om på typ 20 sekunder, jag böt bara en tunika och tog p lite smycken, sedan hoppa jag in i bilen och fixa ansiktet, (solkräm och sånt). Och jag ska åka iväg imorgon! Jag har inte packat en enda grej! Aja det ska bli kul att få åka ut på landet! Ses! Ps bilder från grillningen från idag kommer strax upp!!!

Bilder från grillningen!


Stranden :D.








Ser ni vad som gömmer sig där bakom :D




älskar sommarn!






Ska gå och grilla nu! Fler bilder kommer senare! Ha det trevligt!!!!



Blanda en halv kopp naturell yoghurt med en tesked honung och en äggula. Massera in i håret och täck över med en plastpåse eller plastfolie och låt verka i 20 minuter. Skölj ur med vatten och tvätta med schampo.

Mjukar upp håret!


Blanda några droppar mandelolja med en mosad banan i en skål. Massera in mixen i ditt hår och låt verka i en kvart. Skölj sedan ur med sodavatten innan du schamponerar som vanligt.

För torrt hår!

Blanda två teskedar färsk eller torkad rosmarin och salvia i en deciliter vatten och låt blandningen stå i ett dygn. Skölj sedan håret med blandningen varje dag.

För torr moch fjällig hårbotten!

Vispa en äggula och blanda den med en tesked olivolja.

För att kicka igång håret! :P

Knäck två ägg och vispa ihop med cirka en halv deciliter mjölk i en skål. Häll sedan blandningen över håret och massera in den ordentligt

För glansgivande hår!

Beach looken: Blanda bara salt och vatten, ta ganska mycket salt. Jätte fint på sommaren !

.

Fettigt hår: Potatismjöl. Pudra hårbottnen i underhåret.

.

Nyttig fukost:

Ska visa några exempel på en nyttig frukost som jag har ätit :D.

Smaken:okej
Snabbheten: Snabbt.
Nyttigheten: Jätte bra.


Smaken: Jätte gott!
Snabbheten: Sådär.
Nyttigheten:Jätte nyttigt.

Smaken: Jätte gott!
Snabbheten: Jätte snabbt!
Nyttigheten: Ganska nyttigt!


Smaken:Gott.
Snabbheten: sådär.
Nyttigheten:Jätte nyttigt!

Smaken: Gott
Snabbheten:  Jätte snabbt!
Nyttigheten: Jätte nyttigt!


Frukost!

Godmorgon! Det var as kul igår! alltid kul at vara med en massa kompisar! Åt en massa, spela lite fotboll, fiska, köpte glass och doppa fötterna! :D. Idag ska jag hem till en kompis! Kul att gå ut flera dagar i rad höhö. Hoppas ni har minst lika kul som mig! :D

Jag lägger upp outfiten när jag kommer hem! Ses!

Som rubriken lyder :). Hej hej!

Pannkaka med grädde och sylt! MUMS!!! :D


Lyckad eller?

Från den fina vintern ^^



Bilder från vintern.

Ska ladda upp några bilder från vintern. Hatade vintern men det var verkligen fint under vintern, speciellt träden :D.


Grillning!

Hej!! idag ska jag grilla med en massa vänner! Kommer bli väldigt kul! Det blir ingen jobb idag tyvärr så blev jag avbokad :(. Vaknade typ nyss XD. Outfiten kommer snart :D. Hej hej!

Tack alla söta läsare för era kommentarer!

Hej! Har inte bloggat på ett tag men tack för era söta kommentarer om min smulpaj med rabarber! :D. KOmmer att skriva en hel del idag och kommer snart att lägga upp en outfit!

Rabarberpajens resultat :D


Vem jag är? That´s a secret I´ll never tell ;).

Tar itne bild på mitt ansikte och berättar inte mycket om mig själv för det var inte meningen med denna blogg. Meningen är att visa outfits och insperera mina läsare, och ge tips om produkter och hemgjorda kurer! Hoppas ni gillar min blogg trots att det inte står nått om mig förutom lite av min vardag :D

Bloggar för fullt nu!

Bloggar nu för fullt! Skriver mycket och snart är bloggen riktigt igång! :D
Kanske inte exakt bloggar när den här bilden togs.


Klar med rabarberpajen!

Klar och det blev ingen krångel när jag baka den. Ska bli gott gott!

13 tips för huden! Enjoy ;)

1. Liva upp huden genom att hälla upp lite ansiktsvatten i en sprayflaska som du ställer i kylskåpet. Använd vid behov för att friska upp eller för att ge svalka. 2. Ge ögonen en behandling medan du har ansiktsmasken på. Blöt två bomullstussar med kallt kamomillte och lägg på ögonlocken. 3. Var försiktig när du peelar. Annars kan huden bli skadad. 4. Klappa in fuktkräm i huden i stället för att stryka ut den. Det ökar cirkulationen och piggar upp. 5. Badda ansiktet med kallt vatten efter rengöring. Det rivstartar hudens cirkulation. 6. En sund kost är a och o för fin hy. Se till att få i dig tillräckligt av vitaminerna A, B, C, E samt betakaroten. 7. Använd alltid solskyddsfaktor under sommaren, men byt till en kräm utan solskydd höst- och vintertid. 8. Drick mellan en och tre liter vatten om dagen. 9. Gör din egen ansiktsmask av avokado mosad med lite olivolja. Verkar uppfriskande. Undvik naturmasker om du är allergisk mot nötter, frukt eller annat. 10. Drick grönt te som är rikt på antioxidanter, vilka suger upp fria radikaler i kroppen och förebygger för tidigt åldrande. Låt tepåsen dra tre minuter för bästa effekt. 11. Sov ut ordentligt, minst 7–8 timmar per natt. 12. Ånga ansiktet och lägg ansiktsmask minst en gång i veckan för att bli av med pormaskar. 13. Fet hud? Undvik apelsiner, apelsinjuice, tomater och mjölkprodukter.

rabarberpaj! :D

Ingredienser till Rabarberpaj smulpaj: 1 rabarberpaj, 6 - 8 portRabarber: ca 3 stycken 30 cm långa stora stjälkar rabarber eller så att det blir ett lager hackad rabarber i botten på pajformen 1 dl socker ev. 1 tsk vaniljsocker SMULDEG: 2 dl vetemjöl 1 dl grahamsmjöl eller havregryn 4 tsk socker 150 g smör eller margarin Så här lagar du Rabarberpaj smulpaj: Sätt ugnen på 200 grader. Skala ev. grov rabarber med en potatisskalare. Strimla rabarbern i ca 1 cm bitar eller finare. Smörj en ugnssäker form med 1 msk smör eller margarin. Lägg rabarberbitarna i formen. Strö över socker och lite vaniljsocker. Gör smuldegen till rabarberpajen: lägg mjöl, socker och smör (margarin) i en skål. Arbeta med fingertopparna eller en gaffel samman mjölblandningen till en grynig massa. Täck rabarbern med smuldeg. Baka rabarberpajen i mitten av ugnen tills den fått ljusbrun färg och rabarbern mjuknat, ca 20-30 minuter. Servera rabarberpajen med kall vaniljsås eller vaniljglass.

halim.blogg.se håller på att fixas!


halim.blogg.se håller på att fixas!

halim.blogg.se håller på att fixas!

Till alla läsare.

Hej hej! Ville bara informera att jag just nu håller på att fixa bloggen men kan garantera att om några dagar kommer ni att bli glada över denna blogg. Jag har en del tips och bilder som jag ej lagt upp. Det var allt från mig! Fråga bara om ni undrar över något!

Goodmorning sunshines!

Hej hej! Vaknade typ nyss, ska göra en hel del idag! :D. Ska fixa några outfits och sedan ut oc ta en härlig promenad. Men först av allt ska jag göra smulpaj med rabarber! Kommer smaka susens :D. Berättar senare mera om min dag. Lägger senare ut receptet på bloggen. Hej hej!

Tandblekning? Not for me :P

Föredrar det mer "naturliga" sättet nämlingen borst tänderna, munskölj och tandtråd :D. Borst ofta minst 4 gånger, när du vaknar efter frukost efter måltiderna! :D. Munskölj två gånger per dagoch samma sak med tandtråd.

Tandblekning?

Här kommer del två om metoder för att bleka tänderna :)

Klinikblekningar

GEL OCH LJUS:

På kliniker eller skönhetssalonger kan du bleka dina tänder med blekningsgel och ljus. Oftast penslas tänderna med blekningsgel i flera omgångar. På vissa klinker är det tandläkare eller tandhygienister som utför behandlingen, men på många ställen är det bara personer som gått en kortare kurs som utför blekningen.
PLUS: Snabbt, skyddar tandköttet.
MINUS: Dyrt. Tveksamt om ljuset har någon effekt.

ZOOM:

BEHANDLING: Tar cirka 90 minuter.
UTRUSTNING: Skydd för tandkött, blekningsgel, UV-ljus, skyddsglasögon.
PRIS: Från cirka 2 900 kronor.
VARAKTIGHET: 3-5 år.

LASERSMILE:

BEHANDLING: Tar 60-90 minuter.
UTRUSTNING: Skydd för tandköttet, blekningsgel med väteperoxid, lampa med laserljus, skyddsglasögon,
PRIS: Från cirka 2 900 kronor.
VARAKTIGHET: Flera år.

BRITESMILE:

BEHANDLING: Tar cirka 90 minuter.
UTRUSTNING: Skydd för tandköttet, blekningsgel med hydrogenperoxid, lågenergilampa med blått ljus.
PRIS: Från cirka 2 800 kronor.
VARAKTIGHET: 2-4 år.

BRILLIANTSMILE:

BEHANDLING: Tar cirka 60 minuter.
UTRUSTNING: Skydd för tandköttet, blekningsgel med väteperoxid och karbamidoxid, lampa med plasmaljus, skyddsglasögon.
PRIS: Cirka 4 900-5 900 kronor.
VARAKTIGHET: 3-5 år.

Lite nyttig mat!

Har fått i mig en massa onyttigheter idag så fixa lite grönsaker och en god fruktsallad!
Gott eller? XD

Harry potter filmen!

Kan gråta vilken sekund som helst. Snart kommer den sista harry potter filmen. Vill verkligen se filmen men ändå inte! Vill se den för att jag gillar verkligen filmerna otroligt mycket, men vill inte se den för att det är den sista filmen och jag har läst alla böckerna och vill inte att de ska ta slut och nu ska sista filmen ta slut och efter att jag sett den filmen så är allt liksom över!!! :(. Böckerna är otroligt bra och ni har säkert hört talas om harry potter filmerna och säkert sätt någon enstaka eller alla! Harry potter är en av de kändaste böckerna!! Och bsta enligt mig! Rekomenderas stort till fantasy älskare men vet garanterat att alla fantasy älskare redan läst böckerna! :D Aja om ni läst läs om!

Tävlingen!

Hej! Har startat en tävling i min blogg! Jag ger ut en enkel tunika! Det enda du behöver göra är att säga varför du vill vinna priset och vad du tycker om min nya blogg! Bloggen heter Halim.blogg.se Kommentera under bilden med pannkakor! :D Lycka till!!!

Till läsarna!

Har exakt börjat blogga väldigt "mycket". Hade tänkt skriva om hemgjorde ansiktsmasker och hårmasker och sådant! Även lite outfits och om mitt vardagliga liv! Vill visa er en helt annan person som är ej lik andra men har väldigt många gemensamma intressen som andra! Bla kläder och kärleken för produkter! :D. Skriv gärna om ni har några funderingar. Och tävlingen om tunikan kommer att pågå i två veckor tills vinnaren utses!

Outfiten!

EN av mina oufit blev verkligen kända i en hemsida där man laddar upp outfits! Haha hade bara varit medlem i fyra dagar och redan så bra! Me like ;)


Duschat och klart!

Hade en hårinpckning som bestod av advokado och olivolja och riven gurka. Mitt hår är jätte mjukt nu och fräscht!!! Hårinpackningen rekomenderas stort! Se till att bara skölja av nogrant!!

Pannkakor

Recept: 3 dl vetemjöl, 6 dl mjölk, lite olivolja så att den inte fäster sig på stekpannan, och en nypa salt. Och smör till stekningen. :D. As gott med glass eller grädde med sylt!! :D

Så blev resultatet, hade halonsylt!!! Mums!!!!

Den inte så fina men inte heller fula outfiten!


Armband och halsband från jc, väst c och tunika gina, och nit bälte kommer jag inte ihåg vart den kommer ifrån.

Hej!

Inget särskilt har hänt idag! Vakna tidigt idag och gick till jobbet. Jobbade inte så mycket för att det var lite kunder. Det vaqr skönt ändå! Ska snart åka iväg ut till landet! Ska bli trevligt att bla paddala ;). Inga outfits idag antar jag. Har tyvärr ingen ork. Men imorgon jobbar jag inte och då du! Ska jogga och handla och bara vilaaaaa! Ska bli as skönt! Har även gjort pannkakor. Har fått i mig en hel del. Två mjuka kakor, 900 ml glass och en daim glass! Höhöhö har inte ätit en enda maträtt förutom frukost som bestodd av en liten macka :D. Titta nyss igenom bilderna och kan ladda upp en sådära outfit. Inte direkt fin men inte ful heller ;). I hope u will like it! Thats all from me smell ya later!!!

Tja!

Hej! Idag var det meningen att jag skulle jobba till kl 18.00. Men det var för lite kund så jag fick sluta tidigare vilket inte va så bra eftersom jag ville jobba väldigt mycket under sommaren för att tjäna lite cash! Istället ska jag ut och möta kompisar och shoppa! Få se om jag hittar något fint :D.

Lite bilder från festen!


Höhö maten och lite frukt XD.

Vi gick ut och så såg vi en liten fågelunge helt ensam :(.


Vill säga tunisisk godis men är inte helt säker. Men påsarna va jätte söta och godisarna smaka choklad! :D

Outfit


Linne från cubus tror jag, kjol från Jc (10kr!) och koftan från gina för cirka 99 kr om jag kommer ihåg rätt (men den va på rea). Smyckena är från jc :D.

Bröllop igår :P.

Tog tyvärr inga bilder från bröllopet men bröllopet var jätte fint! Och nu snackar jag inte om det kungliga bröllopet utan om ett annat bröllop jag vart på. Det var väldigt enkelt men jätte fint!! Det var i färgen guldbrunt vit (såklart). Det var as mycket mat och det var choklad tårta :D. För det mesta snackade jag med mina vänner men det blev även lite dans :D. Har faktis en bild från bröllopet på mten typ.... Kan lägga upp den ändå för kul skull! Jag ska dra till jobbet om typ tio minuter. Jag slutar kl 18.00 så jag hinner även lägga upp en outfit!

dagens outfit! ;)


Hej!

Hej! Har inte mycket att berätta förutom att jag  vakna kl 11.15 och förberedde mig inför jobbet. Sedan kl 12.00-16.20 har jag jobbat :D. Hoppas det blir mkt pengar i fickan nästa månad ;). Det negativa av att jobba är att man missar en hel del fester osv. Och att man blir väldigt trött i slutet av dagen. Hade en massa planer inför sommarlovet som jag inte kommer att hinna med. Men det postiva är ju PENGAR! Och ibland så har man ingenting alls att göra och är helt uttråkad. Jag kommer ihåg att innan jag fick jobbet så hade jag mycket tid över som jag spendera framför datan. Så tummen upp för jobb!! :D.

äpple med kanel ;)



Jag fick även reda på ett jätte bra recept. Som är snabb, enkel, ganska hälsosam och framför allt väldigt god. Nämligen Steckt äpple med kanel och keso (naturell). Väldigt gott. Det enda man behöver göra är ät steka små äppelbitar med smör och sedan hälla på lite kanel och steka typ 30 sekunder till och sedan hälla det på en tallrik och tillsätta lite keso. Smakar susens!!! :D.

Lite efter, men lite förberedelse inför sommaren!

Köpte, solskydd för ansiktet med solskyddsfaktor 15. Ett läppbalsam med solskyddsfaktor 30! och sist men inte minst såklart porrmedel/ansiktsskrubb. Neutrogena. Läppbalsamet var inte så bra eftersom den blekte mina läppar. Men solskyddkrämet för ansiktet var suveränt!! :D

Russin och festis.


Har värsta huvudvärken. Har typ sytt och klippt hela dagen. Har suttit framför datan hela tiden samtidigt som jag sytt och klippt. Ska kanske ta en promenad senare om jag orkar. http://www.youtube.com/watch?v=1IsRckT21sE&playnext_from=QL&playnext=2. Lyssna på den låten. Ni alla har säkert redan hört den. Den heter ''Kesha - Your Love is My Drug''. Listen and enjoy.


En veckas resa bara under sommarlovet :/.

Ska åka iväg den 28 juni-4 juli. Kommer säkert att vara kul. Ska åka typ på kollo. Resten av lovet ska jag jobba och plugga :(. Men det är bröllop på Lördag. Måste direkt efter att jag ha jobbat skynda mig till tågstationen för att åka iväg med mina vänner till bröllopet. Tänkte en vit spet klänning/tunika. Eller en söt blommig tunika från gina. Jag får väl se hur det blir.


Outfit




Jeans tights från gina, midjekjol från monki, smycken från Jc.

RSS 2.0