Nyttig frukost:

Här kommer några tips från andra ungdomar:

* Havregrynsgröt med mjölk, blåbär & linfrön + te/kaffe
* Fil/Naturell yoghurt med müsli (ej sötad) och en frukt (alternativt kan man blanda ner frukten i fil/yoghurt) + te/kaffe
* Kokta ägg och knäckemacka med pålägg
* Omelett med svamp eller räkor (jätte gott men tar lite tid)


En skål/tallrik med naturell yoghurt, müsli, extra russin och en skivad banan samt en fullkornsmacka (rikitgt grovt, osötat rågbröd som ligger färdigskivade, ser ut som tegelstenar :P haha) med philadelphia.


ekomüsli med mjölk + ett ägg + en mugg te.


Everyone is different. And everyone's the same. The sooner we learn that Truth, the sooner the world can become a better place.


Tillbaka!

Hej hej! Det var så länge sedan jag bloggade så tänkte börja bloga nu igen. Framförallt för att spara minnen för mig själv, men även en massa skoj som jag tänkte dela med er här. Just nu sitter jag och "Jobbar" min chef sa att jag kunde använda datorn, för det kommer inte att komma in en hel del kunder idag. Fick även ett påskägg av chefen, riktigt gullig är hon. Jag är jätte tacksam för att jag fått möjligheten till att jobba, man förändras som person. Man blir mycket mera ansvarig, självsäker och utvecklas en hel del! Rekomenderar starkt till ungdomar att jobba. Men itne till att utnyttjas ;).
Ska kolla runt nu på nätet om en massa goda nyttiga recept. Måste byta vana (äter godis just nu). Det är mitt andra mål som jag självklart ska uppnå. Jag kommer att uppdatera varja dag och berätta hur det går, om ni har frågor är det bara att ställa dem.

RSS 2.0