Mycket nytt ska göras!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ska göra en mass askoj för mig själv! Om du inte har roligt, gör det själv roligt för dig själv, som konstiga saker, se allt ALLT positivt under en hel dag, som tex åh jag vakna kl 11.00 vilken tur! Och ifall det regnar, åh vilket fint väder! Sådär tänker jag vara och hitta på en massa skoj ska jag göra! Ska köpa en fisk! Haha XD. Ska även skaffa en ny musiklista, äta en massa grönsaker ska jag också börja göra, och gör aom min garderob, sola jätte mycket! (vilket jag aldrig brukar göra) Och en massa annat kul! Ses ;)

Tyvärrrrrr!!!!!!!!! :(





Gick inte att klistra in tipsen på bloggen! Tyvärr! Får bli någon annan gång!

Ska lägga upp en massa hemagjorda skönhets tips!

Tänkte nu sprida vidare en massa skönhets tips som man kan göra hemma. Som t.ex. att blanda jordgubbar och bakpulver och om man sedan lägger det i tänderna och har det en stund så blir de lite vitare eller tminstone glänser. Haha!. Aja ska lägga upp en massa smaskiga recept! Hoppas ni tycker om de!

Den näst sista /sista harry potter filmen :(.






Är arg på j.k. för att hon bara skrev 7 harry potter böcker! Hon borde ha skrivit fler böcker! Böev jätte ledsen när jag läste klart den sista boken. Tänkte att jag fick nöja mig med att filmerna inte är slut. Men nu så är de klara med den sista filmen! Som tur så delade de sjunde filmen "i två delar" lite svårt att förklara, eller ja itne svårt men orkar itne förklara XD. I alla fall! Är arg, sur och ledsen! Kommer bli jätte sorgsen när jag sett den sista filmen! :(. Några andra som är harry potter fans?

Fic mycket betyg på denna outfit! Hahaha fattar inte varför!




Denna outfit fick 5 röster på en dag! Hahaha väldigt imponerande. Vad tycker ni annars om denna outfit? Lite slarvig är vad jag säger och inte så bra kombination. Glömde tillägga att den fick s många röster på en hemsida som heter minoutfit. Det är en hemsida där man laddar upp outfits och så röstar man på andra outfits som andra människor har lagt upp som man tycker är fina! :D

TJENA! ^^

Hej hej sötisar! Idag har det varit en väldigt tråkig dag som det ofta sker för mig. Jag har så mycket tid över att jag till och med har börjat jogga!!! XD. Hahaha det är ju positivt i alla fall men det låter inte likt mig. Igår vare väldigt kul blev bjuden på middag av min kompis. Titta på tv och åt lite snacks. Dagen innan det solade jag lite och shoppa och vilade bara i det vackar vädret. Ska lägga upp en hel del bilder snart! Men ni får ha det bra medans. Vi hörs!

Ut och shoppa!

Hej hej! Idag kommer jag inte att blogg så mycket. Är väldigt upptagen (älskar det). Min kompis sov över hos mig och vi ska till centrum och så ska jag sola men sedan blir det städning (hatar). Kommer inte hinna göra så många inlägg. Men ni får ha det skönt nu! Ses underbara läsare!

Stackars Justin.

Läste en artikel om att Justin Bieber. Det stod att hans föräldrar skilde sig och att han mådde väldigt dåligt över det. men det gjorde honom även starkare. Själv lyssnar jag inte på hans låtar förutom baby. Men ingen ska behöva må dåligt tycker jag (förutom onda människor XD)







Få glass!

Man kan få en glasspinne mot ett sms som kunden fått av hemglass. Kommentera gärna så kan du få hemsidan!


Påminelse:

Vill bara påmina att jag fortfarande fixar min blogg. De riktiga inläggen har inte kommit än. Dessa är bara lite slarv inlägg kan man säga. det går även väldigt trögt eftersom jag är väldigt upptagen (jobb och vänner osv.) Så ha en tålamod. Ska försöka att fixa bloggen så fort som möjligt!



Hiss eller diss?

Köpte dessa skor för ett tag sen. har inte riktigt vågat ta på mig de eftersom de är klackskor. De är väldigt fina men ändå känner jag mig tveksam. Ska jag börja ta på mig de eller inte?


Några enkla festklänningar:



Dessa klänningar är mera till enkla fester. de är söta oc enkla och man brukar inte ha så mycket smycken till sådana klänningar. Den ljusrosa klänningen längst ut ska jag klippa och fixa. Ni får se imorgon hur det blir! :D

Sjuk! :(

Hej hej! Idag kommer jag nog inte att blogga så mycket eftersom jag har nog feber! Är väldigt yr just nu. Så kommer inte göra något särskilt idag förutom att ligga i soffan och kolla på en massa filmer och äta marabou med polka <3. Men igår fick jag ganska mycket gjort. Gjorde i ordning garderoben. Typ hälften är var och ligger på min säng XD. Aja det får jag avsluta imorgon. Måste även fixa en festklänning (klippa osv). Ni får se imorgon hur jag gör det stegvis :). Hoppas ni får någon nytta utav det. Ska lägga upp några bilder på lite festklänningar så att ni kanske kan få lite insperation! Ses!

Sommaren <3 :D



Vad jag älskar sommaren! Älskar den vackra snövita vintern också. Men sommaren är så underbar. Man känner mer glädje, spenderar mer tid med sina vänner, har en massa fina sommarklänningar på sig, tar en massa dopp, reser runt och mötter nytt folk. Och lukten av nyklippt gräs. Att vara ute så sent och solen har inte gått ner att man börjar tveka om den någonsin kommer att göra det igen. Sommaren är underbar!!

http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=6066

Rösta gärna om ni tycker att denna bild är fin? :D tack tack!

hej alla underbara söta människor!

Hej! Hoppas ni alla har det bra och trevligt och framför allt en rolig sommar (avd det som har gått). Själv har jag fixas en massa en grejer. Jag solade i cirka tio minuter och märkte direkt en väldigt stor skillnad på hyn. Min pigment blir brun väldigt fort vilket jag inte har något emot ;). Använde såklart SOLKRÄM. Mycket viktigt! Aja senare så gick jag för att hämta två paket med kläder. Märkte inte att ena paketet var fel och itne till mig. Så när jag märkte det var jag tvungen att gå hela vägen tillbaka för att byta till rätt paket. Kvinnan som gav mig fel paket började fnysa åt sin vännina som var chockad över att jag fick fel paket och sa till henne "du får väl bara gå in igen och börja leta". Blev väldigt chockerad över det kvinnan sa till sin vänin eftersom alltihop var egentligen hennes fel. Aja fick till slut rätt paket. Sedan mötte jag upp mina vänner i t-banan och vi gick och köpte en massa glass.Och då menar jag mycket glass!! Haha riktigt gott vare! Vi gick till stranden och mötte en massa kompisar och doppa fötterna och en massa annat kul! En riktigt skön sommardag var det :D. Hoppas flera sånna här dagar kommer.

Menar inte att tråka ut er, men har gjort den här bloggen också som en "dagbok" :D. Har det trevligt sötnosar. Ses ;).

Underbara fruktiga produkter!

ÄLskar produkter som luktar jordgubb och som gör huden störrtlen!!! :D.



Ska köpa en hel hög med produkter när min lön kommer höhö XD.

Rösta på min bild!! Det vore väldigt bussigt av er!

http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=6066



Här är länken!!!!

Bilder från resan ;) :D =)


vackra!


Naturen är bara så vacker!!!


Åt så mycket korv att jag inte gillar det längre :(


Så fint!

Flera bilder kommer senare.


Hej bloggen!

Är tillbaka från min lilla underbara tyvärr korta resa :(. Vill tillbaka till den vackra naturen. Träffade på många nya människor med underbara hjärtan. Många vackra minnen kommer jag ha från resan! :D. Hoppas ni har haft det underbart! ska lägga upp lite nya bilder och fortsätta att fixa bloggen! Ni får ha det underbart! Ses! :D.


RSS 2.0